Legendarni američki bokser

Tajson: Volio sam tigrove i spavao s njima, sve dok jedan nije otkinuo ruku ženi

  • 29.05.2020. 16:40

Legendarni američki bokser Majk Tajson ispričao je u razgovoru sa reperom Fet Džoom kompletnu priču o tigrovima koje je čak 14 godina gajio na svom luksuznom imanju.

Iako se pričalo da je morao da se riješi tigrova zbog toga što su se u nekom trenutku otrgnuli kontroli, Majk je otkrio šta se tačno dogodilo i demantovao da je njegov "kućni ljubimac" preskočio ogradu i napao komšinicu.

- Ne, nije bilo tako - započeo je Tajson. - Jedna žena je preskočila moju ogradu i upala tačno u njihovo stanište. Počela je da se igra s tigricom, ali ona je nije poznavala i došlo je do nesreće.

Ta žena je pokušala da ga tuži, ali tužba je odbačena nakon što se saznalo da je preskočila ogradu.

- Slušaj, vidio sam što joj je tigar uradio. Tada sam imao puno novca pa sam joj dao 250.000 dolara jer je bila totalno s***na. Nisam imao pojma da tigrovi to mogu da urade ljudskom mesu - rekao je Tajson.

Odlučio je da pomenute tigrove daruje utočištu za životinje:

- Shvatio sam da sam bio glup. Nema šanse da tigrovi mogu potpuno da se pripitome. Mogu te ubiti slučajno, bez ikakve namjere, jednostavno su snažni. Pogotovo ako se malo grublje igraš s njima, nalože se i uzvrate ti i onda si mrtav.

Umjesto njih, sada za kućnog ljubimca ima pudlu Marsa, ali tigrovi mu i dalje nedostaju.

- Volio sam ih, znao sam i da spavam s njima, ali drago mi je da sam se edukovao. Znam da je prekasno, ali sad mi je jasno da je bilo pogrešno držati ih kod kuće - istakao je Majk.

Tigrove je, kako kaže, nabavio dok je bio u zatvoru.

- Prijatelj koji se bavio uvozom automobila rekao mi je da razmišlja o zamjeni nekih vozila za životinje. Pitao sam ga kakve životinje, a on mi je rekao da misli na konje i slično, ali i da je njegov otac imao i tigriće i laviće te da bi bilo više kul imati nešto takvo nego "Ferrari". Rekao sam mu da mi nabavi jedan par jer ću uskoro izaći iz zatvora. I kada sam izašao i vratio se kući, imao sam dva mladunčeta - otkrio je Majk Tajson.

Тагови: