Banjaluka

Sve spremno za drugi rukometni turnir "Hand to hand"

  • 04.09.2019. 14:03

Rukometni turnir "Hend to hend" po drugi put biće održan u Banjaluci. Na jednom mjestu okupiće rukometnu mladost regiona, a očekuje se dolazak Vesprema kao i jedne švedske ekipe.

Ukupno 18 timova u dvije uzrasne kategorije, U-15 i U-17, takmičiće se tokom tri dana turnira, a organizatori prezadovoljni što priča započeta prošle godine dobija svoj nastavak. Priznaju da su na početku bili skeptični, ali da su uspjeli da ostvare svoj naum. 

"Htjeli smo toj djeci podariti nešto što odavno nije bilo u Banjaluci. Da imaju jedan jak turnir u tom njihovom uzrastu. Mislim da smo napravili jednu finu priču za našu djecu, a i za goste koji dolaze. Tu su Zagreb, Vojvodina kao prvak Srbije, uspjeli smo dovesti i akademiju Kirila Lazarova, državnu akademiju Sjeverne Makedonije i još mnogo ekipa, naravno uz naš Borac m:tel koji je tu i broj jedan za sve nas", kaže direktor turnira Nebojša Golić.

Već po završetku prvog turnita počelo se sa pripremama za ovogodišnji, a organizatori ističu da im je cilj da on postane tradicionalan. Želja im je i da svake godine uvedu nešto novo. 

"Ja sam prošle godine rekao da želim da ovo bude neka mini Liga šampiona za klince. Da se tu igra i da budu led displeji, i gerflor podloga i čak nam je ideja da imamo jedan otvoreni teren.
Plan je da naš turnir uđe u EHF kalendar, tako da budemo u njihovom sistemu, gdje će onda biti mnogo lakše dovesti još kvalitetnije klubove i igrače", dodaje Golić.  

Međunarodni rukometni turnir "Hend to hend" počinje u petak u deset časova, dok je svečano otvaranje turnira predviđeno isti dan u 16 i 30, u SD "Borik". Utakmice će se, osim u "Boriku", igrati u dvorani kampusa i SD Centar. I ove godine promoteri turnira su Danijel Šarić i Andrej Golić. 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.