Jokić i dalje bez odluke o reprezentaciji

Sve je moguće, ali prvo želim ovdje nešto da uradim VIDEO

  • 30.03.2019. 08:31

Nikola Jokić, srpski košarkaš, pričao je o potencijalnom priključivanju reprezentaciji Srbije ovog ljeta.

"Orlovi" su osigurali plasman na Mundobasket (31. avgust-15. septembar), ali je i dalje pitanje u kojem će sastavu otputovati u Kinu.

Jokić je pričao o fantastičnoj sezoni koju ima u Denver Nagetsima i plasmanu u plej-of NBA lige.

" Veoma sam zadovoljan, ne samo rezultatima nego i igrom koju pružamo. Normalno je da ako igramo ovako dobro, rezultati će doći. Pobijedili smo mnogo tjesnih utakmica, što je velika razlika u odnosu na prošlu godinu, kada smo izgubili mnogo tih mečeva ’na jednu loptu’. To je isto pokazatelj da smo sazreli kao ekipa, kao tim, iako smo drugi najmlađi u ligi. Zadovoljan sam, nadam se da su i ostali, ali ostaje nam da se poboljšamo za plej-of i da tada pokažemo najbolju košarku", izjavio je Jokić za "Glas Amerike".

Nikola se potom dotakao "vrele" teme o potencijalnom nastupu za reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kini.

"Imao sam jedno lijepo iskustvo u reprezentaciji, sa svim tim momcima koji su bili tamo, osvojili smo medalju, priređen nam je doček ispred skupštine i sve to ću sigurno pamtiti čitav život. Sada o tome ne razmišljam, nekako mi je stvarno daleko. Htio bih prvo da uradim nešto ovde. Ne vrijedi stvarno sada ništa govoriti", istakao je Jokić.

Maltene bez komentara je bio i na pitanje da li vidi Srbiju kao reprezentaciju koja može da zaustavi svjetsku velesilu, Sjedinjene Američke Države.

"Ne znam, nemoj da ja komentarišem. Sve zavisi ko će igrati. Ima stvarno opasnih ekipa, ne treba sada ništa pričati, još je to daleko", zaključio je Nikola.

Cijelu izjavu momka iz Sombora za "Glas Amerike" pogledajte na priloženom videu.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.