Španski list "Marka"

Sunovrat Modrića: Nije ni među 10 najboljih na svijetu

  • 05.04.2019. 22:55

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske i vezista madridskog Reala Luka Modrić ne nalazi se ni među desetoricom najboljih igrača na svijetu, ako je suditi prema glasovima čitalaca uglednog španskog lista "Marka".

Modrić, koji je pokupio sve individualne nagrade za prošlu godinu zbog uspjeha sa reprezentacijom i klubom utopio se u sivilo kraljevskog kluba ove sezone.

Kraljevići su promijenili trojicu trenera od starta sezone, eliminisani su iz Lige šampiona, a Modrić ne pruža ni blizu partije od onih koji su kumovali dobijanju nagrade.

Bez obzira što je "Marka" naklonjenija Realu, najviše glasova je poslije sedam sati ankete pripalo asu Barselone Lionelu Mesiju (50.000), skoro dva puta više od drugoplasiranog Kilijana Mbapea i Kristijana Ronalda na trećem mestu.

Zatim slijedi Ter Štegen, čuvar mreže Barselone, pa Đerar Pike, Luis Suarez, Jan Oblak...

Modrić je trenutno 13. i veliko je pitanje da li će se ugurati u Top 10, što bi bilo katastrofa ukoliko se ne bi dogodilo.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.