Sudija u Meksiku "spasio" čist gol, igrači nisu mogli vjerovati

  • 22.02.2021. 09:59

Nevjerovatna situacija desila se na meču Cruz Azula i Toluce u okviru meksičke lige, kada je lopta na putu do gotovo praznog gola pogodila sudiju Carscara Macíasa i nije završila u mreži, a umjesto pogotka arbitar je dosudio podbacivanje lopte.

U 36. minuti utakmice, kada je Cruz Azul već vodio 2:0, domaći tim je imao kolosalnu šansu.

Fudbaler domaće ekipe zaobišao je golmana i iz neposredne blizine pogodio stativu, a lopta se potom odbila do saigrača koji je s desetak metara šutirao prema gotovo praznom golu i s obzirom na to da su igrači Toluce već kasnili s blokom, bilo je izvjesno da će to biti pogodak.

Ipak, desilo se nešto nevjerovatno. Lopta je na putu do gola pogodila sudiju koji se neobjašnjivo našao na pogrešnom mjestu i tako je spasio čist pogodak Cruz Azula.

Macías je potom, kako to propisi nalažu, dosudio podbacivanje lopte i vratio je u posjed domaćih, a uzaludni su bili protesti igrača Cruz Azula, koji nisu mogli vjerovati šta se deševa.

Srećom, Cruz Azul je na kraju pobijedio 3:2, a ova nesvakidašnja situacija postala je hit na internetu.

(Klix

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?