Uskoro zvanično predstavljanje

Starčević novi trener Radnika

14:40, 11.11.2019.
Izvor: Srpskainfo.com
Thumbnail
Fudbalski klub Radnik je dobio novog trenera. U nastavku sezone ekipu će umjesto Mladena Žižovića da vodi Slobodan Starčević.

Pomenuti stručnjak je dogovorio saradnju sa bijeljinskim klubom i biće sutra i zvanično predstavljen, dok je Žižović krenuo u Mostar gdje će postati novi trener Zrinjskog za kojeg je nastupao tokom karijere.

"Radnik izuzetno cijenim kao odlično organizovan klub. Nakon razgovora sa direktorom i predsjednikom kluba sam prihvatio saradnju i preuzeću ekipu već sutra. Pratio sam ekipu u prošloj i ovoj sezoni, ima neosporan kvalitet i cilj je da nastavimo pozitivan trend rezultata kako bi klub ostao u vrhu Premijer lige BiH. Ekipa je veoma dobra i na okupu već nekoliko sezona uz manje promjene tako da ću nastojati da zadržimo one dobre stvari koje su imali i koje mi je ostavio kolega Žižović", istakao je Starčević.

Tokom karijere Starčević je najveće uspjehe napravio sa Krupom , a zanimljivo da je samo jednom pobijedio svoj novi klub Radnik i to u prijateljskom duelu. Pored toga bio je na klupi Borca i Tuzla sitija, te Rudar Prijedora.