Trener Partizana

Stanojević: Očekujemo dobru utakmicu protiv Spartaka

  • 24.04.2021. 16:20

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da protiv subotičkog Spartaka očekuje dobar meč.

Crno-beli sutra od 19.30 sati na stadionu u Humskoj dočekuju tim iz Subotice u 33. kolu Superlige.

"Sećamo se poslednje utakmice sa Spartakom koju smo igrali u Subotici, koja je bila veoma neizvesna. Spartak napada sa dosta igrača, mogu u svakom trenutku da budu opasni. Mi igramo kod kuće, u dobroj smo formi. Očekujemo dobru utakmicu", rekao je Stanojević na video konferenciji pred meč.

Šef struke crno-belih rekao je tim izašao rovit iz duela sa Vojvodinom u polufinalu Kupa Srbije i da će protiv Spartaka biti promjena u ekipi.

"Miljković je imao jedan start na početku utakmice i ne može da igra. Izašli smo dosta roviti i problematični iz te utakmice, promenićemo dosta igrača za narednu. To su sve normalne stavri u našem profesionalizmu", rekao je Stanojević.

Jedno od pitanja novinara za Stanojevića bilo je da li je naredni period ključan što se tiče njegovog opstanka u Partizanau i da li osjeća pritisak i obavezu da, ukoliko bude kikseva u Superligu i ne osvoji Kup, ponudi ostavku kao moralni čin.

"Neko sam ko se svakodnevno dokazuje, volim da prihvatam odgovornost i da iznad mog imena uvek može da bude znak pitanja. Za mene su najvažnije stvari da li vam ekipa veruje ili ne veruje, da li vam klub veruje ili ne i da li vam navijači veruju ili ne veruju. Ako između te tri stvari ima neki zarez, možemo da pričamo na tu temu", rekao je Stanojević i dodao:

"Što se tiče pritiska, njega nemam jer ja uvek nametnem veći pritisak nego što bilo ko drugi može da ga nametne, jer sam svestan šta znači voditi Partizan. Obaveza i odgovornost su ogromni. Dve stvari su bitne za uspeh trenera, rezultat koji vam daje legitimitet. Druga važna stvar, ako nemate rezultate, da li vi i ljudi sa kojima radite imate osećaj da to ide u dobrom pravcu. U svakom trenutku sam spreman da stavim znak pitanja pored svog imena. Uvek će tako biti", zaključio je Stanojević.

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије