Srpski fudbal na visokom nivou: Golman bacio loptu u svoju mrežu

  • 12.10.2020. 17:56

Golman Dinama iz Vranja Miroslav Orlić ući će u istoriju fudbala kao čovjek koji je postigao jedan od najluđih autogolova u istoriji fudbala.

On je proteklog vikenda, na meču Dinamo Vranje - Železničar, gdje je njegov tim pobijedio sa 3:1, na nevjerovatan način pogodio sopstvenu mrežu.

Ostaje pitanje da li je peh ili skrivena namjera u pitanju?

Dinamo je imao prednost od 3:0 i djelovalo je da će tim rezultatom i slaviti, ali je onda u 88. minutu golman Orlić na nevjerovatan način zatresao svoju mrežu.

On je pokušao da baci loptu van kaznenog prostora, ali mu je ona ispala iz ruke i otišla u suprotnom smjeru, ka njegovom golu. Ni odbrambeni ograč Vranjanaca nije uspio sa gol linije da spriječi loptu da uđe u mrežu, pa je tako konačan rezultat bio 3:1.

Na snimku Prve lige Srbije mogao se čuti i smijeh malobrojnih ljudi koji su imali mogućost da gledaju meč, kao i onih koji su to radili gledajući izvan stadiona kroz ogradu, a koji su bili stacionirani baš kod tog gola.

Mnogi su posumnjali da je to golman i svjesno uradio, uz optužbe u komentarima da je vjerovatno u sve umiješana i kladionica, ali nema sumnje da će svakako ovaj gol doći i do svjetskih medija, a opet će srpski fudbal biti predmet ismijavanja u svijetu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Тагови: