Meč možete pratiti na ATV-u

Srpska open: Đanesi i Berlok u finalu

  • 15.09.2018. 19:42

Italijanski teniser Alesandro Đanesi eliminisao je zemljaka Filipa Baldija i plasirao se u finale čelendžera Srpska open. 

Nakon nešto više od dva i po sata igre, u kojoj su oba tenisera pokazala kvalitet i borbenost na terenu, Đanesi je slavio 7:6, 6:4. Trenutno 247. teniser na ATP listi vodio je 5:3 u prvom setu, ali se Baldi nije predavao, pa je taj dio igre odlučio taj-brejk. U drugom su oba tenisera čuvala svoj servis do samog kraja, a jedini brejk na meču viđen je u odlučujućem desetom gemu. 

To što sam u finalu, znači da sam uradio dobar posao i nadam se tituli rekao je italijanski teniser. 

"Težak meč. Uvijek je teško kada igraš protiv dobrog igrača i koji ti je prijatelj. Nije bilo lako, ali mislim da sam uradio dobar posao, bio sam jak mentalno i veoma sam srećan zbog toga. Sutra očekujem veliku borbu i nadam se tituli", rekao je Đanesi. 

Nešto lakši posao, bar što se rezultata tiče, imao je Karlos Berlok, koji je u drugom polufinalu savladao Žoana Sebastijana Tatloa. Po setovima je bilo 6:2, 6:4. Velika borba viđena je u drugom setu, u kojem je francuksi teniser imao vođstvo od 3:0, ali ne i snage za preokret.  

"Jako sam srećan što sam došao do samog kraja ovog turnira i što ću igrati finale. Nisma poznavao svog današnjeg protivnika, ali sam na kraju odigrao jako dobar i pametan meč. Sutra je finale. Alesandro i ja smo jako dobri prijatelji i igrali smo dosta puta zajedno. Biće težak meč, ali se nadam da ću osvojiti titulu", rekao je Berlok.
 
Finale se igra sutra u 13 časova, a moći ćete ga pratiti i na programu ATV-a. Pobjednik turnira će osim novčane nagrade osvojiti i 100 ATP bodova.

Тагови:
  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок