Sramno - Đokovića uporedili sa Eskobarom

  • 17.04.2021. 09:57

Novak Đoković je nedavno riješio da se nakon puno godina u Monaku preseli u špansku Marbelju.

Međutim, španski mediji se nisu potrudili da dočekaju najboljeg tenisera svijeta u pozitivnom tonu, naprotiv.

Portal “OK diario” je zbog kupovine luksuzne vile navodno vrijedne deset miliona dolara Đokovića uporedio sa Pablom Eskobarom, i to zbog “istih afiniteta”, što je skandal učinio još većim.

Pomenuti portal je naveo kako se Novak Đoković “zaljubio” u vilu tokom pandemije korona virusa, odnosno perioda zaključavanja koje je proveo u njoj sa porodicom, te da se ubrzo odlučio za kupovinu.

Isti izvor je pisao i kako je vila dekorisana kombinacijom mediteranskog i arapskog stila enterijera, ali i da je napravljena u stilu koji je volio ozloglašeni Eskobar.

Nije jasno zbog čega su Španci iskoristili upravo Pabla Eskobara, jednog od najvećih kriminalaca ikada, za poređenje sa trenutno jednim od najboljih sportista svijeta.

Takođe, sportisti ili javne ličnosti koji imaju uspjeh približan Novakovom žive i sličnim stilom života, te kupovinom ovakvog doma Srbin nije izuzetak.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм