Banjaluka

Spektakl za oproštaj Delića, u ringu i Veljko Ražnatović

12:41, 20.11.2019.
Izvor: Srpskainfo.com
Banjaluka će 28. decembra da bude domaćin manifestacije “Petkos fajt najt” na kojoj će oproštajni meč da odboksuje Goran Delić.

Organizator ovog spektakla je agencija Aleksandra Petkovića, nekadašnjeg njemačkog boksera koji je porijeklom iz Teslića.

– Delić i ja smo dugogodišnji prijatelji i došli smo na ideju da organizujemo pravi spektakl za njegov oproštaj. Naravno, to ke moralo da se desi u Banjaluci gradu boksa, ovdje je prvi put ušao u ring, a ovdje će i da se oprosti od aktivnog bavljenja boksom – rekao je Petković.

Delić je u karijeri imao 36 mečeva, a doživio je samo tri poraza.

– Ponikao sam u Slaviji, klubu koji predstavlja boksersku instituciju nanovim prostorima. Borio sam se sa svjetskim i evropskim šampionima, nažalost moju generaciju je rat spriječio da ranije izađemo u inostanstvo i napravimo veće rezultate. Svemu dođe kraj, pa tako i karijeri sportiste. Ekocije su prisutne, ali vrijemenje za oproštaj, poslije toliko godina postoji i mala zasićenost. Spremiću se na najbolji način, ovo će zaista da bude teška borba, a rival bi trebalo da mi bude Rus Denis Bahtov koji se u karijeri borio protiv takvih boksera kao što su Kličko, Džošua i drugi – istakao je Delić.

Borbu će da radi i Banjalučanin Danilo Tošić.

– Veoma mi je drago što ću sa učestvujem na manifestaciji koju organizuje Aleksandar Petković i to na oproštaju našeg šampiona Gorana Delića. Imao sam povredu poslije zadnjeg, ali sam se oporavio i počeo sam da se pripremam ua naredni izazov – kaže Tošić.

U ringu će poslije pet mjeseci pauze da se nađe i Veljko Ražnatović.

– Napravio sam pauzu, jer sam mijenjao menadžment i stručni štab, a ubuduće ću da radim sa Nenadom Borovčaninom i Aleksandrom Petkovićem. Ubijeđen sam da ću se dobro pripremiti i biti pet puta bolji nego ranije, o porazu uopšte ne razmišljam – optimista je Ražnatović.

Pročitajte još:

Dobio dozvolu da posjeti bolesnog sina, pa pobjegao kroz prozor

U ratu je pucao na rođenog brata, razbio ćiriličnu tablu u Vukovaru

Opljačkan kazino, radnik obezbjeđenja pucao prema razbojniku

Policajac Bratislav (42) potegao pištolj zbog razvoda

Iz kamiona ispale gajbe sa pivom

Ubijen sin bivšeg predsjednika Njemačke

Znam ko je objavio moj snimak, saznala sam prošle godine

Dvojica mladića pokušali da kidnapuju fudbalera, oteo im se dok su ga gurali u gepek

U "golfu 2" prevozio ilegalne migrante

Žena ranjena na putu ka poslu

Vučić dao nalog da se ispita slučaj ruskog obavještajca u Srbiji