Prijateljski meč Srbije i Engleske

Spektakl u Beogradu: Na Marakani Dejan Stanković i Vidić, a stiže i Dejvid Bekam

  • 08.04.2019. 09:03

Fudbalski savez Srbije nalazi se blizu dogovora s Fudbalskom asocijacijom Engleske za odigravanje prijateljskog meča u čast 100 godina od osnivanja srbijanskog saveza.

U Zagrebu je 18. aprila 1919. godine osnovan Jugoslavenski fudbalski savez. Upravo se ove godine navršava veliki jubilej - 100 godina od tog dana, pa su čelnici FSS-a riješili da to obilježe na veličanstven način. Pregovori s Englezima idu u dobrom pravcu i očekuje se da uskoro budu poznati i svi detalji spomenute utakmice. 

Za Srbiju bi na Marakani igrali legendarni asovi - Dejan Stanković, Nemanja Vidić, Savo Milošević, Darko Kovačević, Goran Đorović...

S druge strane, najviše pažnje privlači ime Dejvida Bekama, jednog od najpopularnijih fudbalera svih vremena. Nema sumnje da bi njegov dolazak u Beograd izazvao ogromno interesiranje. Posljednji put u Beogradu čuveni fudbaler boravio je 2003. godine, kada je igrao za Real Madrid protiv Partizana u meču grupne faze Lige šampiona.

Ukoliko sa Englezima, ipak, ne bude finalizovan dogovor za gostovanje na Marakani, FSS ima i plan B. Naime, selekcija svjetskih zvijezda, koja igra često mečeve širom svijeta, rezervna je opcija za meč povodom 100-godišnjice Fudbalskog saveza Srbije. I to bi bio jedan veliki spektakl pošto za svjetske zvijezde igraju - Luis Figo, Rajan Gigs, Tjeri Anri, Paolo Maldini, Frančesko Toti.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)