Spektakl na programu

Najbolja svjetska košarka na ATV-u: Pratite NBA ligu

  • 04.10.2019. 18:47

''Krem de la krem'' sportskih prenosa predstavljaju utakmice NBA lige. Najbolja svjetska košarka od ove sezone u programu ATV-a.

Gledaoci naše televizije imaće priliku da na djelu vide srpske igrače predvođene najboljim centrom današnjice Nikolom Jokićem. Njegov Denver je i ove godine kandidat za plejof i sigurno Nagetsi žele korak više u odnosu na prošlu sezonu kada su stali u polufinale Zapadne konferencije. U Sakramentu je prava srpska kolonija. Na terenu Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, na klupi Igor Kokoškov kao pomoćni trener Luku Voltonu, a na čelu tima generalni menadžer Vlade Divac i njegova desna ruka Predrag Stojaković.

Boban Marjanović je trejdovan u Dalas i tamo će činiti tandem sa rukijem godine Lukom Dončićem. U Memfis je stigao Marko Gudurić, a još jedan ruki je Alen Smailagić koji će imati čast da nosi dres Golden Stejt Voriorsa u prvoj sezoni koju će igrati u novom ''Čejs'' centru poslije selidbe iz Orakl arene.

ATV će početi sa prenosima predsezonskih utakmica u susret novoj sezoni koja startuje 22. oktobra. Zakucavanja Lebrona Džejmsa, trojke Stefa Karija, magija Nikole Jokića te obračun u Los Anđelesu izmešu Lejkersa i Klipersa, sve to ćete imati priliku da gledate u našem programu. Kako će izgledati Hjuston sa Džejmsom Hardenom i Raselom Vestbrukom, može li Toronto do značajnog rezultata nakon osvajanja prvog trofeja, ali odlaska najveće zvijezde, šta je ostalo od šampionskih Voriorsa, novi Bruklin, izmijenjeni Boston i da li će Zajon Vilijamson uspjeti da prenese dominaciju sa koledž parketa u NBA saznaćemo u novoj sezonu uz prenose na ATV-u.

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок