MOSI

Sokočani osvojili treće mjesto u ukupnom plasmanu

  • 08.07.2018. 19:50

Ekipa opštine Sokolac zauzela je treće mjesto u ukupnom plasmanu na 55. Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama (MOSI) u Priboju u Srbiji na kojima je učestvovalo oko tri hiljade sportista iz 29 opština iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Federacije BiH.

Rukovodilac sportske ekipe sa Sokoca Vera Mijatović rekla je Srni da su sportisti ove opštine osvojili ukupno 26 medalja, devet zlatnih, osam srebrnih i devet bronzanih. 

Ona je navela da je Sokočanima pripala i titula najkompletnije ekipe na ovoj sportskoj manifestaciji. 

"Najveće zasluge za osvajanje trećeg mjesta u ukupnom plasmanu pripale su, kao i prethodnih godina, sokolačkim atletičarima, koji su donijeli 17 od ukupno osvojenih 26 medalja", rekla je Mijatovićeva. 

Ona je dodala da su odbojkašice sa Sokoca i učesnici Para-MOSI u streljaštvu i pikadu osvojili zlatnu medalju, planinarke, odbojkašice na pijesku i karatista Tamara Drašković srebrnu medalju. 

Mijatovićeva je dodala da su zastavu MOSI preuzeli najbolji sportisti ekipe Sokolac i da je time ova opština preuzela ulogu domaćina 56. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara MOSI 2019. godine. 

Na ovogodišnjim 55. MOSI pobjednik u ukupnom plasmanu je domaćin, opština Priboj, a drugo mjesto pripalo je opštini Pljevlja. 

Takmičari su se nadmetali u 15 sportskih disciplina u muškoj i ženskoj konkurenciji. 

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.