Slavlje u svlačionici Banjalučana: "Proradila Borčeva mašina"

  • 25.04.2021. 21:22

Fudbaleri Borca preuzeli su lidersku poziciju u Premijer ligi BiH nakon što su, na Gradskom stadionu u Banjaluci, savladali Široki Brijeg rezultatom 2:1.

Oba gola za "crveno plave" postigao je kapiten Stojan Vranješ, koji je nakon novog trijumfa ponovo bio zadužen za slavljenički štimung u svlačionici.

Kako je to izgledalo pogledajte u video snimku.

Trener Borca Marko Maksimović imao je riječi hvale za predstavu svojih momaka u derbiju protiv Širokog Brijega. "Crveno-plavi" su ovom pobjedom preuzeli prvu poziciju na tabeli zbog bolje gol razlike od Sarajeva, ali šef struke banjalučke ekipe ponavlja da su ciljevi i dalje isti. 

"Znali smo da će Široki doći ovdje s namjerom da pobijedi. Utakmice s njima su uvijek neizvjesne. Dobro smo otvorili meč, ali primili smo gol iz prekida u drugom poluvremenu. Međutim nismo odustajali i to nam se isplatilo. Ovim trijumfom smo korak bliže našem cilju, a to je izlazak u Evropu. Od početka prvenstva smo bili potcjenjivani, ali smo došli u dobru poziciju pred završnicu prvenstva. Ne osjećamo pritisak, baš zbog toga. Moramo naglasiti da smo zaostajali za Sarajevom 13 bodova, možda ne igramo atraktivan fudbal, ali imamo dobar učinak", rekao je Maksimović. 

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)