Ide na noge jednom od najboljih boksera

Slađan Janjanin u Liverpulu pred izazovom karijere

  • 13.11.2019. 19:10

Pred Slađanom Janjaninom je najveći izazov karijere. Ide na noge četvorostrukom izaizvaču za svjetsku titulu u srednjoj kategoriji Martinu Majeru koji važi za jednog od najboljih boksera u ovom vijeku. 

Britanac ima 37 godina i iskustvo na 44 meča. Vjerovatno još uvijek sanja duele protiv Feliksa Šturma i Genadija Golovkina kada nije uspio da osvoji pojas. Janjanin priznaje da mu je Marej bio idol u jednom periodu karijere, a dobio je priliku da se nađe u ringu, oči u oči sa elitnim bokserom u liverpulskoj Olimpiji. Prije puta u Englesku, Janjanin je za ATV govorio o očekivanjima pred ovaj veliki meč.

"Pripreme sam dobro odradio, imao sam sedam sedmica vrhunskog treninga. Očekujem težak meč, on je jedan od najboljih boksera srednje kategorije. Pružiću maksimum, dolazim na njegov teren. Težak zadatak je preda mnom, osjećam se jako dobro i sada trebam da iznenadim njega i publiku u Liverpulu", rekao je Janjanin.

U Liverpul ne ide sa bijelom zastavom. I momak iz Prijedora može da se pohvali zavidnim iskustvom i dobrim skorom. Odradio je 31 meč, slavio je 27 puta, od toga čak 21 nokautom. Posljednja dva okršaja u Zagrebu i Ofenbahu dobio je na impresivan način. Iako bi pobjeda protiv Mareja bila podvig, Slađanu niko ne može da zabrani snove. Svakako da bi trijumfom sebi širom otvorio vrata velikih svjetskih promocija. Zavrijedio je poštovanje svog rivala, koji je za britanske medije sa poštovanjem pričao o Janjaninu.

Znam da snažno udara. Imao je mnogo nokauta tako da ga ne smijem podcijeniti. Ovo bi trebao da bude još jedan korak naprijed za mene na putu ka velikom meču. Nadam se da ću dospjeti tamo naredne godine. Fokusiran sam na ovaj meč, jer znam šta pobjeda može da mi donese. 

Meč između Mareja i Janjanina u MTK Global promociji na programu je u petak naveče u dvorani Olimpija u Liverpulu koja ima bogatu istoriju. Britanac je na istom mjestu u julu ostvario posljednju pobjedu protiv portugalskog boksera Pavanita, a nadamo se da ovog puta neće imati razloga za zadovoljstvo.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.