Ivan Perišić

Skandal u Interu: Hrvat prijetio navijaču smrću

  • 04.05.2019. 20:40

Inter se nalazi na pragu Lige šampiona, a večeras ih očekuje važan susret u Udinama koji može da odluči trku za elitu (20:30). Hrvatski fudbaler Ivan Perišić nalazi se u neugodnoj situaciji pošto mu prijeti oštra sankcija zbog sukoba i prijetnji navijaču nakon prošlogodišnjeg poraza od Sasuola. Perišić je fanu čak i prijetio smrću, što je konstatovao i Arbitražni Sud koji vodi postupak povodom tog incidenta.

Nakon pomenutog poraza od Sasuola (2:1), Perišić je dobio povik sa tribina.

"Istuširaj se, idiote", dobacio je navijač, kome je zbog provokativnog ponašanja ubrzo izrečena kazna zabrane prisustvovanja fudbalskim utakmicama.

Hrvatski reprezentativac je reagovao krajnje neprikladno i prijeteći.

"Dođi ovamo, ubiću te!" odgovorio je Perišić i želio da se sukobi sa njim, pišu italijanski mediji.

"Perišić je zasigurno imao stav da zaplaši i provocira. Vikao je na navijača, pokazao volju da se susretne sa njim, pričajući mu da dođe na fudbalski teren za sučeljavanje. On je jasno prekršio principe lojalnosti, fer igre koju jedan sportista uvijek mora da ima", stoji u izjavi Arbitražnog Suda u Milanu.

Kakve će posljedice snositi Hrvat ostaje da se vidi, ali dokazi mu u ovom postupku nikako ne idu u prilog.

Inter je uoči gostovanja na "Frijuliju" trećeplasiran u Seriji A, sa tri boda više od Atalante i četiri od Rome koja je na petom mjestu.

Тагови:
  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.