Nekoliko uhapšenih

Skandal TRESE Španiju: Utakmica za plasman u Ligu šampiona namještena?

  • 28.05.2019. 15:53

Pobjeda Valensije nad Valjadolidom (2:0) u posljednjem kolu LaLige, za plasman u Ligu šampiona, nalazi se pod sumnjom u velikoj akciji hapšenja.

Španska policija lišila je slobode nekoliko funkcionera, sadašnjih i bivših fudbalera, među kojima i nekadašnjeg igrača Real Madrida Raula Brava.

TV stanica Antena prenosi da španske vlasti istažuju da li je bilo neregularnosti u meču u kojem je Valensija pobijedila Valjadolid 2:0 (Soler 36, Rodrigo 52) u gostima i tako izborila četvrto mjesto u LaLigi.

Nekoliko igrača Valjadolida sada je pod istragom i to bez znanja funkcionera dva kluba, koji nisu bili pod imperativom rezultata jer su nedjelju dana prije toga izborili opstanak.

Ranije tokom utorka u velikoj akciji, pored Brava za koga se sumnjiči da je na čelu kriminalne organizacije, privedeni su predsjednik Ueske Agustin Lasaosa i šef medicinskog osoblja Huan Karlos Galindo Lanusa.

Potom, bivši fudbaleri Borha Fernandes i Karlos Aranda, kao i sadašnji Deportiva Injigo Lopes, i terete se za namještanje utakmica, ali i za pranje novca, podmićivanje i korupciju.

Špansko pravosuđe je odredilo da se skraćeni postupak stavi pod nalog tajnosti do daljeg u istrazi.

Valensija je prije nekoliko dana šokirala Barselonu u Sevilji 2:1 i osvojila Kup kralja.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?