Pripalo im drugo mjesto

Sjajni Jokić vodio Denver do velikog preokreta VIDEO

  • 11.04.2019. 12:27

Košarkaši Denver Nagetsa pobijedili su Minesotu Timbervulvs rezultatom 99:95.

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je odličan meč u velikoj pobJedi Nagetsa, koji su zahvaljujući ovim trijumfom obezbijedili drugo mjesto u ligaškom dijelu sezone.

To znači da će Denver u prvoj rundi plej-ofa igrati protiv San Antonio Sparsa, koji su u posljednjem meču sezone pobijedili Dalas Maverikse.

Jokić je na terenu proveo 37 minuta i ostvario je učinak od 29 poena (13/26), 14 skokova, dvije asistencije i tri ukradene lopte.

Denver je bio pred porazom na četiri minuta do kraja, pošto su Vulvsi imali velikih +11 (95:84). U tom trenutku krenuo je veliki preokret i serija od 14:0.

Bio je to timski preokret jer su čak četvorica košarkaša imala doprinos u njemu. Možda i najveći je imao Džamal Mari, koji je na 32 sekunde do kraja postigao trojku za vođstvo 96:95.

Potom je Jokić pogodio oba slobodna bacanja za 98:95 i utakmica je riješena. Nagetsi su zahvaljujući ovoj pobjedi sačuvali drugo mjesto i u prvoj rundi sastaće se sa Sparsima.

Pored toga, sreća je pratila ekipu Majka Melouna, koja do eventualnog finala neće moći da igra protiv Golden Stejta i Hjuston Roketsa, koji se nalaze na drugoj strani žreba.

Najveću zaslugu za to imaju Portland Trejlblejzersi koji su uspjeli da obezbijede treće mjesto i meč sa Oklahomom u prvoj rundi. Plej-of kreće 13. aprila.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)