Velika nagrada Singapura

Sjajna vožnja Hamiltona: Lako do pol pozicije

  • 15.09.2018. 16:26

Luis Hamilton je sjajnom vožnjom došao do nove pol pozicije. Britanac će krenuti prvi na Velikoj nagradi Singapura a krug je odvezao za 1.36.015 čime je umnogome nadmašio konkurenciju.

Inače Mercedes je na početku krenuo sa ultra mekim gumom pa su praktično jedva ušli u drugi krug kvalifikacija. Zatim je Hamilton pokazao svoju snagu i došao do nove pol pozicije, 79. u karijeri, a sedme ove sezone.

Drugo mjesto pripalo je Maksu Ferštapenu u bolidu Red Bula, dok je treći Sebastijan Fetel u Ferariju.
Prvih deset su još kompletirali: Valteri Botas, Kimi Raikonen, Danijel Rikardo, Serhio Perez, Roman Grožan, Sebastijan Okon i Niko Hilkenberg.

Pred trku za Veliku nagradu Singapura Hamilton je vodeći sa 256 bodova, dok ga slijedi Sebastijan Fetel sa 226. Trka je nedjelju u 14.10 časova.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.