Pozitivan duh ga ne napušta ni u najtežim danima

Siniša Mihajlović ima jednu neostvarenu želju

  • 28.08.2019. 12:04

Siniša Mihajlović (50), trener fudbalskog kluba Bolonja i legenda srpskog fudbala, boluje od leukemije od koje se hrabro bori pozitivnim duhom koji ga ne napušta ni u najtežim danima.

Uz njega su sve vrijeme porodica, prijatelji, ali i mnogobrojne pristalice fudbala koje se mole samo za jedno – da ozdravi.

Siniša Mihajlović iza sebe je ostavio neizbrisiv trag u svijetu fudbala i tek će, ali njegova životna priča nije bajka. On je u djetinjstvu imao teške trenutke o kojima je pričao tokom karijere.

– Kao dijete sam volio banane, ali nismo imali novca. Majka mi je kupila jednu i morao sam da je podijelim sa bratom. Danas idem u restorane i biram najbolja jela, ali ništa ne može da nadmaši ukus te banane. Bogatstvo koje ću ostaviti svojoj djeci nije materijalno, u pitanju su vrijednosti i učenja – ispričao je on jednom prilikom o odrastanju u velikom siromašvu.

Skrasio se i smirio pored supruge Arijane sa kojom je ostvario sve svoje želje. Međutim, i oni su imali težak period. Imaju šestoro djece, a sedmo je bilo na putu.

Prije nešto više od godinu dana Arijana i ja smo čekali još jedno dijete. Nažalost, trudnoća je bila prekinuta. Imati bebu sa 50 godina, na neki način, kao da je prvi put. Moja žena pati zbog toga, vidim to. Noću, prije spavanja, ta misao se uvijek pojavi.

Siniša Mihajlović ima jednu neostvarenu želju koja mu se nikada neće ostvariti.

– Volio bih da mogu još jednom da zagrlim pokojnog oca, koji je u mom odsustvu , u 69. godini, preminuo od raka pluća. S druge strane majka me i dalje gleda istim pogledom kao kad sam bio mali. Ona ne govori italijanski, moja djeca malo znaju srpski, ali svaki put kada nas posjeti u Rimu, vidim poglede među njima i shvatam da su riječi nepotrebne za ljubav – izjavio je on.

Inače, kako prenosi magazin Story, Siniša je izgubio kosu tokom liječenja, a on je zamolio da ga djeca ne posjećuju da ga ne bi vidjela u teškom stanju.

Тагови: