Podrška "Delija"  

Siniša pobedi, Kuzmiću izdrži

  • 16.07.2019. 21:42

Navijači Crvene zvezde, popularne Delije, su na meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve pjesmom ali i transparentom pružile podržku klupskoj legendi Siniši Mihajloviću, koji je u subotu saopštio da boluje od leukemije. Podršku su pružili i teško povrijeđenom košarkašu crveno-bijelih Ognjenu Kuzmiću.

Siniša Mihajlović je bio ali i ostao miljenik stadiona Rajko Mitić. Samim tim ne čudi da su navijači Crvene zvezde pružili podršku članu najslavnije generacije "crveno bijelih" - one koja je 1991. godine u Bariju postala šampion Evrope.

Mihajlović je u subotu saopštio da boluje od leukemije, ali da će uprkos tome ostati trener Bolonje i pobijediti opaku bolest.

Tokom prvog poluvremena meča sa Suduvom, Zvezdin sjever je razvio parolu podrške bivšem igraču:

"Rodio si se znajući samo za život, živeo znajući samo za pobede! Siniša pobedi"

Cijela Marakana je ustala i gromkim aplauzom pozdravila poruku upućenu legendi srpskog fudbala, nakon čega je cijeli stadion zagrmioo: Siniša pobedi!

Najvatreniji navijači Crvene zvezde su istakli transparent podrške i teško povrijeđenom košarkašu Crvene zvezde Ognjenu Kuzmiću na kojem je pisalo "Kuzmiću izdrži".