NBA liga nemoćna

Silver: Ništa nije u našim rukama

  • 18.04.2020. 09:40

Komesar NBA lige Adam Silver rekao je da niko u ovom trenutku ne može reći šta će biti sa sezonom u NBA ligi, jer pandemija virusa korona još uvijek uzima maha.

Od prekida sezone 11. marta čelni ljudi najjače lige svijeta organizovali su nekoliko video-konferencija, a kao i u prethodnim slučajevima, do konkretnih odgovora nije došlo ni na posljednjoj. Svi žele da znaju kada i na koji način će biti nastavljena sezona, ali Silver poručuje da je sve u magli. 

"Nismo u poziciji da donosimo bilo kakvu odluku. Nejasno je kada će se liga nastaviti. Jednostavno, to je zaključak donijet na osnovu izvještaja zvaničnih tijela države. Postoji mnogo toga što se mora poklopiti da bismo mogli da donesemo odluku, a sad smo daleko od toga. Ostaje do daljeg nejasno kako će i kad biti. Uslov svih uslova je da zdravlje igrača i ostalog osoblja u ligi bude u potpunosti bezbijedno", rekao je Silver. 

S obzirom da nema košarke, timovi bi u narednom periodu trebalo da redukuju primanja svojim košarkašima. Prema informacijama dobro obaviještenog novinara ESPN-a Adrijana Vojnarovskog NBA igračima će od 15. maja biti smanjene plate za 25 odsto. To bi značilo da će igrači posljednju punu platu dobiti 1. maja. Kada, i ako, sezona bude nastavljena, igrači će biti isplaćeni u potpunosti, dok će u suprotnom dio novca ostati klubovima.
 

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина