Tuča u Klivlendu

Sijevale šake na NBA parketima: Potukli se Ibaka i Kris VIDEO

  • 12.03.2019. 08:22

Košarkaši Kavalirsa pobijedili su u Klivlendu ekipu Toronto Reptorsa rezultatom 126:101, a koliko je neočekivani poraz pogodio gostujuće igrače pokazuje i reakcija Serža Ibake u posljednjim trenucima treće četvrtine.

Naime, španski reprezentativac je nakon duela s Markeseom Krisom završio na parketu, a potom je krenuo i fizički da se obračuna s igračem Kavsa.

Došlo je do guranja, a na usporenom snimku se vidi da je Kris šakom zakačio Ibaku po glavi te da mu krilni košarkaš Toronta nije uspio vratiti istom mjerom.

 

 

Sudije su naravno ratoborne igrače poslali u svlačionicu, a sasvim sigurno je da Krisa i Ibaku očekuju suspenzija i novčane kazne.

Podsjetimo, košarkaš Reptorsa se treći put ove sezone fizički obračunavao s protivnicima i zbog ponovljenog prekršaja vjerovatno će odmarati od tri do pet utakmica. Cijena za svaki propušteni meč bi bila 149.000 dolara.

Inače, najbolji igrač utakmice bio je ruki Kolin Sekston s 28 postignutih poena i pet asistencija, a podršku je imao u Čediju Osmanu koji je imao 19 poena te po sedam skokova i asistencija. Kod poražene ekipe najbolji je bio Kavaj Leonard koji je imao 25 poena i devet skokova.

Reptorsi su drugi na Istočnoj konferenciji sa 48 pobjeda i 20 poraza, dok su Kavalirsi tek na 14. mjestu s omjerom 17-50.

Тагови:
  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм