Potvrđeni kontakti sa menadžerom

Senzacija u Italiji: Ikardi ponuđen Juventusu

  • 27.02.2019. 09:19

Jednog od najboljih napadača svijeta, aktuelnog najboljeg strijelca Serije A, kapitena ekipe i golgetera koji je u pet i po godina za Inter postigao 122 pogotka, "Neroazuri" nude Juventusu, jednom od svoja dva najveća rivala. Ekskluzivu Tuttomercata prenose svi italijanski mediji.

Ikardi je već duže vremena nezadovoljan u Interu, a nakon što je propustio posljednje četiri utakmice, pri čemu su navijači pokrenuli pobunu protiv njega i supruge Vande Nare, koja vodi muževu karijeru, jasno je da je pitanje tek u koji će klub otići.

Napoli mu je razmišljanje o tome pokušao olakšati sjajnom ponudom. Napolitanci su sjajnom Argentincu ponudili devet miliona eura godišnje plaće fiksno te mogućnost još dva miliona godišnje kroz bonuse, ovisno o broju golova koje će zabiti i trofeja koje će pri tome Napoli osvojiti.  

Direktor Juventusa potvrdio kontakt s Vandom

Njegov direktor Fabio Paratići potvrdio je da je Vandi poslao poruku u kojoj je napisao da je Juventus zainteresovan za Ikardija, tako da se ovaj transfer, do prije samo nekoliko dana nemoguć, sada čini izglednim.

Naravno da će Interove navijače naljutiti ako Ikardi, ma koliko bio omražen među njima, ode jednom od dva najveća rivala. 

Ali, uprkos mnogim napisima o interesu klubova iz inostranstva, samo se Čelsi u posljednje vrijeme konkretnije raspitivao za Ikardija.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.