Imaju šest golova minusa

Selak: Uvjereni smo da možemo dalje!

  • 29.03.2019. 11:03

Kako se bliži revanš utakmica između Borca m:tel i CSM Bukurešta, temperatura među navijačima, ali i članovima Uprave sve više raste. Svi se potajno nadaju da šest golova minusa nije nenadoknadivo, a tako razmišlja i član Uprave banjalučkog kluba Goran Selak.

"Svi smo uvjereni da možemo proći Bukurešt. Radi se o nezgodnom protivniku. Kada je Borac žrijebom dobio Bukurešt, svi su komentarisali da su oni najteži protivnik, jer su na papiru daleko jači tim. Međutim, mi smo se u Banjaluku vratili sa aktivnim rezultatom iz prvog meča i sa optimizmom dočekujemo rivale pred svojom publikom. Sigurno je da će Banjaluka u subotu vidjeti pravi rukometni spektakl", kaže Selak.

RK Borac je, ističe Selak, prošao kroz brojne probleme, ali i urađeno mnogo toga, stigla je podrška od lokalnih i republičkih institucija pa ni rezultati nisu izostali.

"Rukometni klub Borac je brend po kome mnogi poznaju i Banjaluku u Republiku Srpsku. Drago mi je što se vrijedno radi da taj naš veliki brend ojačamo. Postoji veliki optimizam i entuzijazam u radu i mnogo ljudi se uključilo da pomogne klubu da se vrati na stare staze. Od privrednika, do političara, institucija, pa do navijača, svima je stalo da Borac opet bude najveći i da igra najjača takmičenja", istakao je Selak i pozvao sve ljubitelje rukometa da u subotu ispune tribine "Borika". 

Тагови: