Ponuda vrijedna čak 4,5 milijardi evra

Saudijski princ želi da kupi Junajted

08:25, 22.10.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Na “Old Traford” je stigla astronomska ponuda vrijedna čak 4,5 milijardi evra. 

Kako navode mediji na ostrvu, Mohamed bin Salman, prestolonasljednik trona Saudijske Arabije, želi da preuzme Mančester junajted i nada se da će to uspjeti jednom od najbogatijih ponuda u istoriji sporta.

Mohamedova želja je da vrati stari sjaj na “Old Traford” i da investira mnogo više od trenutno prvog čovjeka Mančester sitija, šeika iz Abu Dabija, Mansura bin Zajeda al Nahjana.

Thumbnail

Saudijski princ je odavno pokazao interesovanje za Mančester Junajted, a do sada su mu navodno odbijene dvije ponude, koje su bile vrijedne nekoliko milijardi evra.

Ed Vudvord, izvršni potpredsjednik Mančestera je poručio da on ne zna ništa o prodaji kluba, a koliko on zna, nikakve zvanične ponude nije ni bilo.

– Koliko znam, porodica Glejzer nema namjeru da proda klub. Nedavno su iznijeli određene dugoročne planove i koliko ja znam, ne postoji nova konkretna ponuda za kupovinu Mančester junajteda – rekao je Vudvord.

Pojedini mediji u Engleskoj su već počeli da nagađaju kakav tim bi Bin Salman mogao da sklopi u Junajtedu, pa se po društvenim mrežama pojavio sastav koji izaziva veliku pažnju. Uz miks trenutnih igrača, ali i nekoliko vrhunskih pojačanja, Mančester bi mogao da igra u sljedećem sastavu – De Hea, Van Bisaka, Kulibali, Megvajer, Čilvel, Kros, Pogba, Medison, Rašford, Sančo, Verner.

U četvrtak “crvene đavole” očekuje susret sa Partizanom. Duel trećeg kola Lige Evrope igraće se na stadionu u Humskoj.