Dosadašnji član Upravnog odbora

Saša Kondić novi predsjednik RK Borac

  • 25.12.2018. 16:22

Rukometni klub Borac m:tel dobio je novog predsjednika. Dosadašnji član Upravnog odbora Saša Kondića imenovan je za prvog čovjeka kluba.

Takođe, Upravnom odboru pridruženi su novi članovi Vedran Škoro, Vlado Đajić, Željko Šušak i Goran Selak pa sada ovo tijelo broji devet članova. 

Novi predsjednik je jesenji dio sezone ocijenio uspješnim. Poručuje da su Banjalučani jedini klub iz BiH koji će nastupati u Evropi i da je to velika stvar.

"Naš cilj je da vratimo Borac na put slave. Čast svima, ali RK Borac je najbolji reprezent Banjaluke. Očekuje nas dvomeč osmine finala EHF kupa protiv Švijese iz Litvanije, nadam se da će publika prepoznati važnost utakmica i da će na proljeće biti uz naše igrače kojima dugujemo riječi zahvalnosti što su uprkos problemima postigli dobar rezultat. Moramo da se zahvalimo predsjedavajućem predsjedništva Miloradu Dodiku, predsjednici Željki Cvijanović, te gradonačelniku Igoru Radojičiću koji su pomogli klub", rekao je Kondić koji je dodao da će klub organizovati neki vid donatorske večeri kako bi se privukli novi sponzori i poboljšala finasijska situacija. 

Igračima se trenutno duguju dvije plate, ali bi jedna trebala da bude isplaćena do Nove godine. Takođe, Upravni odbor je zadovoljan radom trenera Mirka Mikića koji ostaje na klupi i najvjerovatnije će raspolagati istim timom u nastavku takmičarske sezone, dok će se u narednom periodu tražiti rješenje za mjesto sportskog direktora.

Тагови: