Ruska teniserka

Šarapova prelomila, neće igrati u Majamiju

  • 27.02.2019. 21:53

Ruska teniserka Marija Šarapova povukla se sa turnira u Majamiju, pošto se oporavlja od lakše operacije desnog ramena.

Šarapova je operacijom sanirala povredu koja joj je zadavala probleme nekoliko mjeseci.

"Povukla sam se sa turnira u Majamiju i želim da podijelim sa vama vijesti o mom ramenu. Poslije savjeta nekolicine ljekara iz nekoliko zemalja, podvrgnuta sam operaciji prošle nedjelje. Radi se o lakšoj proceduri i trebaće mi nekoliko nedjelja da se oporavim", navela je Šarapova na društvenim mrežama.

Turnir u Majamiju biće održan od 19. do 31. marta. Bivša prva teniserka svijeta navela je da je vrlo motivisana da se na teren vrati jača, bez bolova koje je osjećala od početka godine.

Šarapova (31) je 2008. podvrgnuta operaciji istog ramena. Ona je ove godine odigrala osam mečeva, ostvarila je šest pobjeda.

Na prvom gren slem turniru u sezoni, Australijan openu, eliminisana je u osmini finala. Učestvovala je na turniru u Sankt Peterburgu, sa kojeg se povukla poslije pobjede u prvom kolu.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.