Samo se naslonio na zid i pao: Odžo preležao koronu, ali je imao potvrdu da je zdrav

  • 07.08.2020. 16:14

Tužna vijest o smrti doskorašnjeg košarkaša Zvezde Majkla Odža potresla je Srbiju. Američki centar nigerijskog porijekla preminuo je poslije treninga na stadionu Partizana, gdje je imao individualni trening.

Odžo je doživio infarkt, Hitna pomoć je brzo došla na teren, ali ni reanimacija nije pomogla, pošto je izdahnuo na putu ka bolnici.

Kako javlja Telegraf, Odžo je nastradao u košarkaškoj sali u Humskoj u kojoj je imao trening. Kako kažu očevici, samo se naslonio na zid sale ispod koša i pao na zemlju.

Kako saznaje, Odžo je nedavno preležao i korona virus, pa ostaje pitanje da li je on možda ostavio posljedice po njegovo srce i izazvalo komplikacije poslije treninga.

Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta. Reanimirala je Odža, ali nakon reanimacije je on izdahnuo na putu ka bolnici i doktori su samo mogli da konstatuju smrt ovog dobroćudnog diva.

Na licu mjesta Telegrad je dobio i informacije da je Odžo imao potvrdu da je zdrav i da može da trenira. Nažalost, ispostavilo se da je 7. avgusta imao svoj posljednji trening u životu.

Osim što je ova vijest rastužila mnoge njegove saigrače i rivale, kao i navijače u Srbiji, ne samo Zvezdine, već i sve ljubitelje sporta, pošto je Odžo uvijek bio korektan u derbijima i bio je pravi dobroćudni div.

Zbog njega su se osim Zvezde, oglasili i fudbalski i košarkaški klub Partizan, orostivši se od njega uz emotivne riječi.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином