Potvrđeno iz TS RS

Sa Đokovićem u Banjaluku stižu Tim i Dimitrov

  • 22.05.2020. 17:13

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković u julu će gostovati u banjaluci, potvrđeno je iz teniskog saveza Republike Srpske.

U okviru Adria Tura koji će se održati od 13. juna do 5. jula, Đokovića će trećeg i četvrtog jula ugostiti TK Mladost.  'Adria Tour' biće održan u gradovima širom Balkana, a prvi turnir kreće iz Beograda, na terenima TC Novak (13/14. jun), da bi se potom preselio u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i na kraju u Banjaluku (3/4. jul). Uz Novaka koji će odigrati sve turnire, najveća zvijezda biće Dominik Tim, dok je svoje učešće potvrdio i Grigor Dimitrov. 

Takođe je planirano da Novak  5. jula u Sarajevu odigra egizbicioni meč protiv najboljeg BH tenisera Damira Džumhura. Predsjednik TS Srpske Draško Milinović rekao je da je velika čast što će Banjaluka biti domaćin jednog ovakvog teniskog spektakla, te da će o svim detaljima ovog događaja javnost na vrijeme biti upoznata. 

"Ono što mogu da kažem u ime Teniskog saveza Republike Srpske,  ali i u ime TK Mladost koji će biti domaćin ovog spektakla jeste da ćemo zaista učiniti sve da budemo dobri domaćini. Da uradimo sve što je potrebno po propisima koji su zadati za ovaj veliki spektakl. Vjerujem da ćemo uz pomoć naših institucija, da će ovo biti jedna prava sportska, teniska poslastica za sve ljubitelje tenisa i za sve one koji cijene i poštuju rad našeg najvećeg spoprtite novaka Đokovića. Svi smo zaista oduševljeni što možemo da ugostimo jednu takvu veličini. O svim detaljima ovog spektakla javnost će biti na vrijeme obavještena", rekao je Draško Milinović, predsjednik TS RS.