Mladi fudbaleri Srbije

Rusi nadigrali "orliće"

  • 19.11.2019. 21:35

Mladi fudbaleri Srbije poraženi su od selekcijom Rusije sa 2:0 u šestom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u okviru Grupe 5, u utakmici na stadionu Čair u Nišu.

Golovima već u prvom poluvremenu, selekcija Rusije je obezbijedila pobjedu koja im je učvrstila prvu poziciju u Grupi 5.

"Orlići" su dobro počeli i ofanzivnom igrom već u prvih nekoliko minuta izgradili nekoliko dobrih šansi, ali je sve ostalo na tome jer je izustala realizacija.

Selekcija Rusije već u drugom napadu, u devetom minutu igre, uspjeva da dođe do vođstva golom Fedora Čalova, koji izlazi sam pred golmana reprezentacije Srbije i uspjeva da plasira loptu po zemlji u mrežu.

Tim Srbije je nastavio sa ofanzivnom igrom i već par minuta kasnije Јoveljić pogađa stativu. Ali je to bilo sve jer u samom finišu prvog poluvremena Mahomed-Šapi Slejmanov u 44. minutu ponovo pogađa gol Srbije za 2:0.

U drugom poluvremenu ritam igre je znatno opao u odnosu na prvi dio meča, a "orlići" nisu uspjeli da dođu ni do počasnog pogotka čime bi nagovijestili mogućnost da dođu bar do izjednačenja.

Poslije ove pobjede na Čairu, reprezentacija Rusije je znatno učvrstila prvu poziciju u Grupi 5 sa 14 bodova iz šest mečeva, a Srbija ostaje na sedam osvojenih bodova.

 

Тагови: