Premijer Liga BiH

Rukometašice Jedinstva sa nestrpljenjem čekaju početak sezone

  • 04.10.2018. 19:50

Rukometašice brčanskog Jedinstva od ove sezone takmiče se u Premijer ligi BiH. Dobrim igrama u prvenstvu Srpske izborile su nastup u elitnom rangu takmičenja, gdje sa nestrpljenjm čekaju da zaigraju. Sezona počinje šestog oktobra, a jedini cilj brčanki je da takmičenje završe gdje su i počele. U Premijer ligi. 

„Raspoloženje je dobro. Moram priznati vjerovatno ima i malo treme, pozitivne treme, jer mi smo novi klub u ligi i samim tim ne znamo ni kakve su ostale ekipe. Za neke znamo manje, neke ne znamo nikako. Tako da, u svakom slučaju, za nas će to biti jedno veliko iskustvo. I jedva čekamo,“ kaže Sonja Pantić, kapiten  ŽRK „Jedinstvo“ Brčko.

Zbog svih dešavnaja u Rukmetnom savezu BiH početak takmičenja je prolongiran sa 23.septembra na početak oktobra. Strasti unutar saveza su se konačno smirile, a u Jedinstvu se nadaju da će se takmičenje odvijati bez problema. 

„Savez nije odradio svoj posao mada su svi klubovi prikupii dokumentaciju koju smo im poslali, da se to može regularno početi. Mi prvu utakmicu igramo protiv ekipe Goražda, u subotu u 19.30,“ rekao je Saša Radovanović, pomoćni trener ŽRK „Jedinstvo“ Brčko.

Šampionska ekipa ostala je na okupu, pa tu vide svoju prednost u napadu na Premijer ligu. Utakmica se igra u sali Ekonomske škole u Brčkom, a Labudice pozivaju sve ljubitelje rukometa da dođu i podrže ih, jer će im, kažu,  podrška mnogo značiti u ovom takmičenju. 

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм