Povratak u društvo najboljih

Rukometašice Borca osvojile šampionsku titulu

  • 14.05.2019. 20:48

Rukometašice banjalučkog Borca osvojile su šampionsku titulu u Republici Srpskoj, pa se takon nakon četiri godine izbivanja ponovo vračaju u društvo najboljih klubova BiH. Premijerligašku vizu ekipa trenera Nikole Bijelića definitivno je izvadila pobjedom protiv Knežopolje, rezultatom 26 23 u derbiju prvenstva Srpske.

"Mislim da smo zaslužili pobjedu i plasman u Premijer ligu. Ove godine smo se baš potrudili od samog početka. U prvom dijelu sezonu smo imali nešto teži raspored, pa smo imali dva kiksa, ali smo u drugom dijelu odigrali zaista odlično", kaže Nikola Bijelić, trener ŽRK Borac.

Dobar rad, na i van terena, u minulom peridou konačno se isplatio banjalučkom klubu, svojevremeno neprikosnovenom na ovdašnjim prostorima. “Vratile smo se tamo gdje nam je mjesto", uglas će rukometašice Borca nakon osvojene šampionske titule u Srpskoj.

"Drago mi je što smo pokazale da smo najbolje, što smo osvojile šampionsku titulu i zato što se vraćamo tamo gdje pripadamo", kaže Božana Ćutković, kapiten ŽRK Borac.

"Potajno smo se nadale tituli. Ostvarile smo cilj. Dale smo sve od sebe, igrale smo jedan za drugu i to je na kraju rezultiralo ovim uspjehom", ističe Dragana Vukosavljević, ŽRK Borac.

Vremena za veliko slavlje ipak nema. Narednog vikenda u Kozarskoj Dubici biće odigran finalni turnir Kupa Republike Srpske, a rukometašice Borca u polufinalu očekuje duel protiv domaćina “Dubice.”

Тагови:
  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина