Rukometaši dobojske Sloge i Borca vode bitku za jesenju titulu u prvenstvu BiH

  • 30.11.2020. 19:33

Pobjedničkom nizu rukometaša dobojske Sloge i banjalučkog Borca u prvenstvu BiH ne nazire se kraj. I jedni i drugi su na omjeru od 10 pobjeda bez ijednog poraza, pa će do kraja polusezone voditi veliku bitku za titulu jesenjeg šampiona. Sloga je pred početak sezone angažovala nekoliko dobrih pojačanja, a jedan od njih je i Marko Perović. Rukometaš koji igra na poziciji lijevog krila, sa sedam golova je, uz Vladana Đurđevića, bio najefikasniji u pobjedi protiv Leotara minulog vikenda.

"Narednu utakmicu igramo u Vogošći, biće to sigurno teška utakmica. Očekuje nas zgusnut raspored u narednom periodu. Mislim da bi eventualnom pobjedom u narednom meču napravili veliki korak ka jesenjoj tituli", rekao je Perović. 

Trener Mario Kelentrić upozorava da je dug put do duela sa Banjalučanima. Malo utakmica u kratkom vremenskom razmaku garantuje dosta neizvjesnosti, pa još uvijek  ne razmišlja o jesenjoj tituli. 

"Bilo bi jako lijepo da dođemo u zadnju utakmicu i mi i Borac neporaženi, ali imamo dosta posla prije toga. Prvo Vogošća u srijedu, pa i gostovanje u Ljubuškom. Ne razmišljamo o jesenjoj tituli, idemo od kola do kola i spremamo se za svaku utakmicu", izjavio je Kelentrić. 

Nakon zaostale utakmice protiv Vogošće njegov tim će dočekati Lokomotivu iz Brčkog, a potom slijedi derbi sa Izviđačem. Gostovanje Borcu na programu je 23. decembra. 

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.