Počinje plej-of šampionata BiH

Rukometaši Borca u Živinicama

  • 17.05.2019. 14:37

Počinje plej-of rukometnog šampionata BiH. Rukometaši banjalučkog Borca odigraće dvomeč sa ekipom Konjuha iz Živinica. Prva utakmica igra se sutra u Živinicama, a iz crveno-plavog tabora poručuju da su spremni za meč. Biće ovo najneizvjesnije prvenstvo do sada, kaže trener Borca Mirko Mikić.

"Očekujem neka iznenađenja već u prvom kolu. Što se tiče Konjuha, dosta nezgodna ekipa. Uigrani su, zajedno su od kadeta, to stalno apostrofiram. Igraju strpljivo, dug napad, agresivnu odbranu. Protiv nas, njihov golman uvijek ima 15 odbrana i sigurno neće biti lako, posebno u Živinicama. Međutim, odigrali smo s njima četiri utakmice, izbacili smo ih i u Kupu BiH, znamo kako igraju. Neće se ništa znati poslije prve utakmice, odlučiće utakmica u Banjaluci", kaže Mikić.

Mikić je dodao da im je pehar u Kupu BiH podigao samopouzdanje i da će im donijeti mentalnu prednost u odnosu na ostale ekipe, jer su oni jedan trofej već osvojili. Međutim kaže da se sa tim neće zadovoljiti, jer je cilj Borca "dupla kruna".

Mikić je iskoristio priliku i da se zahvali novinarima, na fer i korektnom izvještavanju posljednjih mjeseci.

"Zahvaljujem se u svoje ime jer ste nesvjesno dodatno na taj način motivisali igrače i meni olakšali posao", rekao je Mikić.

Utakmica Konjuh-Borac igra se sutra u 19 časova. Revanš je u srijedu u Banjaluci.

Ostali parovi četvrtfinala:

Gračanica-Leotar

Izviđač-Vogošća

Bosna Visoko-Sloga
 

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм