Čelendž kup

Rukometaši Borca dočekuju Baki

  • 12.10.2018. 19:45

Baki je potpuna nepoznanica za sve u banjalučkom klubu, tako da će domaćin sa velikim oprezom dočekati rivala. Azerbejdžan nije zemlja rukometa pa iz tog razloga je jasno da je Borac favorit, a na vodenicu crveno-plavih ide činjenica da se obje utakmice igraju u dvorani "Borik".

Izabranici Bojana Unčanina porazom su započeli novu sezonu i svakako da neuspjeh u Gornjem Vakufu nije bajkovit uvod pred prvi evropski meč poslije tri godine.

"Favoriti smo zato što smo domaćini. Oni imaju više informacija o nama, jer mi nismo našli nijednu njihovu utakmicu", rekao je Unčanin.

Iz Borca očekuju da druga utakmica bude lakša pošto će vidjeti mane i vrline svog protivnika. Novajlija Bojan Rađenović poručuje da su evropske utakmice poseban motiv i da je siguran u kvalitet svojih saigrača.

"Nećemo ih potcijeniti. Ulazimo u utakmicu sa 150 odsto. Mislim da smo bolji i nadam se da ćemo to dokazati", rekao je Rađenović. 

Prva utakmica je sutra u 19 časova, a druga u nedjelju u istom terminu. Iz uprave kluba kažu da je interesovanje veliko, a ukoliko Borac bude bolji u ovom dvomeču, izboriće utakmice sa Vogošćom koja je najveći rival u Premijer ligi BiH.
 

Тагови: