Novi sukobi sa trenerom

Ronaldo na izlaznim vratima Juventusa?

22:07, 10.11.2019.
Izvor: ATV
Zvijezda torinskog kluba, Kristijano Ronaldo, od dolaska novog trenera Mauricija Sarija često ljut napušta teren.

Da nešto ne štima u Juventusu pokazao je i pokaz Ronalda na meču protiv Milana kada ga je Sari izveo iz igre, a on objesno otišao u svlačionicu bez pozdrava treneru, iako je uobičajeno ako nije riječ o povredi da igrač ostaje na klupi nakon izmjene.

Ista stvar se dogodila i na prethodnom meču protiv Đenove kada je Ronaldo napustio igru i odbio da se pozdravi sa Sarijem, što je uprava tima pokušala da zataška pričom da je riječ o povredi i da sve štima.

Portugalac nije bio zadovoljan još prošle sezone kada je Juventus rano napustio takmičenje za pehar Lige šampiona, a tenzije se nastavljaju i sa Sarijem koji forsira Iguaina i Dibalu, moglo bi se reći da čak i ne obraća pažnju na zvijezdu Ronalda.

Dosadašnjim ponašanjem, kao i ranijim izmjenama, moglo bi se zaključiti da je Ronaldo već pred izlaznim vratima Juventusa, a najplaćeniji igrač u Italiji se povezuje sa PSŽ-om kao vid razmjene za talentovanog Mbapea.

Mada, na kraju je pitanje na čiju će stranu stati uprava kluba s obzirom na to da Juventus sa najjačom momčadi u ligi i ne ostvaruje dobre rezultate. Pobjeđuju minimalnim rezultatima, a mečeve rješavaju uglavnom u posljednjim minutama.