Igrač Juventusa

Ronaldo: Mama je išla gladna u krevet kako bih ja imao šta jesti

  • 06.03.2020. 16:30

Kristijano Ronaldo vratio se u Torino nakon što je posljednjih dana boravio u Portugalu zbog toga što je njegova majka Dolores Aveiro (65) u utorak doživjela moždani udar.

– Hvala vam na porukama podrške. Majka je stabilno i oporavlja se. Moja porodica i ja zahvaljujemo medicinskom timu i molimo vas za malo privatnosti – napisao je Ronaldo na Tviteru.

Dolores je svakako najvažnija žena u Kristijanovom životu. Konsultiraju se o svim važnim odlukama u karijeri Kristijana, a navodno se ona pitala i o djevojkama sa kojima bi se Kristijano zabavljao. Nije tajna da voli Georginu Rodrigez, aktuelnu Kristijanovu ljubavnu partnerku.

Dolores je odrasla u teškom siromaštvu. Nije imala podršku supruga i Kristijanovog oca Hosea Dinisa Aveira, koji je bio alkoholičar. Dolores je jednom prilikom pričala da je čak razmišljala o pobačaju dok je nosila Kristijana, jer je živjela u veoma teškim uslovima, gdje je četvero djece dijelilo jednu sobu, prenosi Avaz.

Kristijanovo djetinjstvo bilo je vrlo teško, pa je često isticao koliku je žrtvu podnosila njegova majka.

– Ona mi je sve omogućila žrtvujući svoj život za mene. Išla je gladna u krevet kako bih ja imao šta jesti. Nismo imali para, a ona je radila sedam dana kako bih ja mogao biti fudbaler. Cijeli moj uspjeh posvećen je njoj – rekao je Portugalac jednom prilikom.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.