Kiki Bertens

Rolan Garos: Teniserku iznosili s terena u invalidskim kolicima, a rivalka je psovala

  • 30.09.2020. 17:07

Mučne scene viđene su na Rolan Garosu poslije maratonskog meča između Kiki Bertens i Sare Erani, koji je trajao tri sata i 11 minuta. Bertens je na kraju slavila sa 9:7 u odlučujućem setu, a po završetku meča potpuno je izgubila energiju i morala je da bude iznesena sa terena u invalidskim kolicima.

Organizatori su nakon meča morali da donesu invalidska kolica, ne bi li Holanđanku sproveli do svlačionice, pošto nije bila u stanju da hoda.

Kada joj je u jednom momentu prišla djevojka koja je htjela da joj pomogne, koja joj je nosila rekete, Bertens je počela da vrišti od bolova.

Ona je tokom meča doživjela povredu, imala je i povredu noge, kao i desne ruke.

Njena rivalka, Italijanka Sara Erani, nije sportski podnijela poraz. Tokom meča je ismijavala rivalku i otpuživala je da je lažirala povredu, a kada je duel završen opsovala je u njenom pravcu i brzo otišla u svlačionicu.

Nakon toga viđene su dramatične scene kako Bertens u bolovima iznose sa terena i nema sumnje da će Eranijeva, kada joj se glava ohladi, shvatiti koliko je pogriješila zbog svog ponašanja.

Holanđanka će, ukoliko bude u stanju da se oporavi, u trećem kolu igrati protiv Katerine Sinijakove.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.