Pomjeranje zbog US opena

Rolan Garos ipak od 27. septembra

  • 24.04.2020. 11:09

Nakon što je zakazan za 20. septembar zbog pandemije virusa korona, Rolan Garos ponovo je pomjeren, pa bi trebalo da počne sedam dana kasnije, kako bi teniseri i teniserke imali dovoljno vremena da se oporave od US opena. 

Turnir u Bulonjskoj šumi trebalo je da krene samo sedam dana po završetku nadmetanja u Njujorku, ali su organizatori odlučili da ipak stvore nešto više prostora igračima. Međutim, sve ovo dolazi u obzir ukoliko budu ispunjeni svi uslovi za igru, jer još uvijek postoji mogućnost otkazivanja oba turnira.

Nekadašnji francuski teniser Janik Noa smatra da će upravo to biti konačan epilog, a Endi Marej već je nekoliko puta naglasio kako će tenis biti posljednji sport koji će se vratiti redovnim aktivnostima. S obzirom da u organizaciju najvećih turnira ulazi između tri i četiri hiljade ljudi, jasno je da će čelnici ATP i ITF jako teško dati zeleno svjetlo. Izvjesno je da u 2021. neće biti publike na tribinama, ali i bez toga jako je teško garantovati sigurnost svih igrača. 

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.