Legenda Bajerna

Roben stiže na čizmu

  • 07.01.2019. 18:14

Iskusni nogometaš Bajerna Arjen Roben mogao bi uskoro napustiti redove prvaka Njemačke.

Holanđanin, koji će 35 godina napuniti 23. januara, ima nekoliko ponuda, a posljednja u nizu je ona iz Italije, tačnije od Intera.

Robenu ugovor s prvakom Njemačke istječe naljeto i vrlo je izvjesno da će poslije mnogo godina i velikih uspjeha konačno napustiti Alijanc arenu.

"Da, sretan sam što već sada imam nekoliko ponuda. Moj otac, koji je istovremeno i moj agent, rekao mi je za to. Lijepo je kada znate da se klubovi još interesiraju za vas. Ipak, sve je neizvjesno, čekamo da vidimo šta će biti najbolje. Sada mi je cilj da se što prije vratim u kondiciju. Neću čekati kraj sezone, imam porodicu, a to podrazumijeva da imam plan šta i kako dalje", poručio je Roben.

Ove sezone Roben je postigao tri gola u Bundesligi i još dva u Ligi prvaka. 

Ovo mu je čak deseta sezona u klubu iz Minhena za koji je na 305 utakmica postigao ukupno 143 pogotka.

Тагови:
  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм