RK Borac juri minus od četiri gola iz Velenja

  • 19.02.2021. 20:27

Da je rezultat iz Velenja bolji od same igre svjesni su u Rukometnom klubu Borac koji će sutra u revanšu pokušati da nadoknadi minus četiri i tako izbori plasman u četvrtfinale EHF Evropa kupa. Pred pulenima Veselina Vujovića je nimalo jednostavan zadatak. Sa druge strane je jedan od favorita takmičenja koji ima solidnu prednost pred meč u Boriku, ali Banjalučani smatraju da imaju dobru priliku da naprave veliki uspjeh.

- Ja se nadam da smo unaprijedili svoju igru i da iste greške nećemo ponavljati. Znam da ćemo dati sve do sebe i vjerujem da možemo do pobjede - rekao je prvotimac Borca Saša Puljizović.

Trener Veselin Vujović poručuje da je prethodnih dana njegovima ekipa radila u miru svjesni loših stvari koje su prikazali u Sloveniji. Ukoliko Borac pruži blju partiju, nije nemoguće da poslije dvomeča protiv Gorenja izađe kao pobjednik.

- Čvrsto smo riješeni da sutra odigramo kako treba i dobijemo meč. U sportu je normalno da se gubi i pobjeđuje, ali nama sutra poraz nije opcija - rekao je Vujović.

Povrede Dakića i Trkulje remetile su rad Banjalučana tokom ove sedmice, ali obojica će biti u sastavu za sutrašnju utakmicu. Odbrana Borca posebno će biti fokusirana na lijevog beka rivala Aleksa Kavčića koji je u prvom meču napravio mnogo problema ekipi Veselina Vujovića. Revanš je sutra od 18 časova u dvorani Borik.

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник