Kopa Libertadores

River pristao da igra u Madridu, karte "planule"

  • 04.12.2018. 14:02

Iako je prvobitno odbio da igra u Madridu, River Plejt je promijenio odluku i 9. decembra će "ugostiti" Boku Juniors na "Santiago Bernabeuu", u revanšu finala Kopa Libertadores.

River je trebalo da ugosti Boku na svom Monumentalu 24. novembra, nakon 2:2 na "Bombonjeri", ali je meč odgođen zbog divljanja domaćih navijača koji su kamenovali autobus sa fudbalerima omraženog rivala.

Boka je odbila da u drugom terminu gostuje na "Monumentalu", tražila je i da se utakmica registruje službenim rezultatom 3:0 u njenu korist i da se River kazni zbog nasilja.

Međutim, poslije višednevnih pregovora Južnoamerička fudbalska konfederacija je samo kaznila River sa dva meča van svog terena, ali je odlučila da se Superklasiko ipak igra, ne samo u drugom gradu i drugoj zemlji, već i na drugom kontinentu.

Za domaćina je u konkurenciji Dohe i Majamija izabran Madrid, prije svega što u Španiji živi veliki broj Argentinaca.

Tako je u ponedjeljak za samo nekoliko sati rasprodato 20 hiljada karata koje je dobio River, a očekuje se da i Boka proda svoj kontigent od 20 hiljada ulaznica koje su prodavane u Madridu.

Osim toga, oba kluba su pustila u prodaju i po pet hiljada karata u Buenos Ajresu, po cijeni od oko 85 evra.

Zbog bezbjednosti na stadionu u prodaju nije pušteno svih 80 hiljada karata koliko "Bernabeu" ima mjesta, kako bi dvije grupe vatrenih navijača dijelio prazan prostor.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана