Turnir u Foči

"Rijeka" i "Crvena zvezda" u finalu "Fudbal frendsa"

  • 29.07.2018. 11:18

Omladinci "Rijeke" i "Crvene zvezde" igraće večeras na Gradskom stadionu u Foči u finalu 14. Međunarodonog omaldinskog turnira "Fudbal frends".

Do trećeg uzastopnog finala i prilike da osvoje treću titulu, Riječani su stigli pobjedom protiv "Maribora" rezultatom 3:1, dok je "Zvezda" sa minimalnih 1:0 u polufinalu savladala domaću "Sutjesku".

"Rijeka" je još jednom pokazala odličnu igru, a do trijumfa je stigla sa dva gola Filipa Zrilića i jednim Jasmina Omerovića, dok je jedini gol za "Maribor" postigao Rene Rantuša.

Trener "Rijeke" Mijo Dadić istakao je da je atmosfera na turniru izuzetna i da imaju veliki motiv da odbrane titulu.

"Za budućnost naših igrača ovaj turnir mnogo znači, jer su sve ekipe vrhunske i svi se mnogo trude. U finalu, neka pobijedi bolji", rekao je Dadić.

"Crvenu zvezdu" je do reprize prošlogodišnjeg finala sa "Rijekom" doveo Miloš Đurković, koji je postigao jedini pogodak u susretu sa žilavim domaćinom, koji je protiv favorizovanog protivnika prikazao odličnu igru.

Trener "Crvene zvezde" Dejan Simić rekao je da je "Rijeka" sjajna ekipa i da se nada da će publika uživati u finalnom meču.

I "Zvezda" bi u slučaju da trijumfuje stigla do treće titule na turniru "Fudbal frends".

Beogradski crveno-bijeli u Foči su bili najbolji na prvom i sedmom turniru 2005. i 2011. godine.

Utakmica za treće mjesto između "Sutjeske" i "Maribora" igra se u 17.30, a veliko finale između "Rijeke" i "Crvene zvezde" u 20.00 časova.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)