Kvalifikacija za EHF kup

Revanš u Banjaluci: Pobjeda motiv za Borčevu djecu

  • 06.09.2019. 15:10

Rukometaši Borca sutra u 20 časova igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za EHF kup protiv Olimpijakosa koji je u prvom meču slavio 30:21. 

U Borcu su svjesni da bez četvorice pojačanja, koji nemaju pravo nastupa ni u revanšu, nemaju mnogo šansi za iznenađenje i prolaz dalje, ali žele da poprave utisak.

"Pripremali smo ovo utakmicu kao svaku drugu, kao da je sve normalno, a nije. Svakako smo se morali spremati da popravimo utisak i potrudićemo se, nadam se pred punim Borikom da napravimo dobar rezultat, a to je bilo kakva pobjeda. To bi bio podstrek za ovaj podmlađeni sastav“, rekao je trener Borca Mirko Mikić.

Sticajem okolonosti Mikić je u Atini šansu pružio mlađim igračima, koji su ukazano povjerenje opravdali, a trener Banjalučana ističe da je ponosan na njih. Tako će i u sutrašnjem meču roster popuniti sa juniorima.

"Na moje i Borčevo zadovoljstvo sutra će igrati šest momaka koji su prošle godine igrali Prvu ligu RS, mahom svi ponikli u Borcu, i to je sigurno stvar koja je vrijedna pažnje i divljenja. Ne bojimo se za našu budućnost. Jesmo golobradi, ali biće bolja rotacije, ne bojimo se. Očekujem da ti naši juniori pokažu zbog čega su tu, zbog čega se ozbiljno na njih računa i vjerujem da će u budućnosti oni biti okosnica“, istakao je Mikić.

Utakmica u SD Borik počinje u 20 časova. Iz Borca pozivaju navijače da dođu u što većem broju i daju im vjetar u leđa kako bi ostvarili što bolji rezultat.

Тагови:
  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм