Izet Hajrović

Reprezentativac BiH u kućnom karantinu zbog koronavirusa!

  • 25.02.2020. 18:47

Kako je objavio hrvatski portal "Indeks", Hajrovićeva supruga je bila na modnoj reviji u Italiji, koja u Evropi ima najviše zaraženih od ovog smrtonosnog virusa. S obzirom da se iz Milana vratila u ponedjeljak, preventivno je sa suprugom, ali i drugim igračem "modrih" Mariom Gavranovićem. s kojim su se družili, otišao na kliniku.

Na sreću, dvojica Dinamovih igrača nisu imali simptome zaraze koronavirusom, pa su pušteni kući.

"Po saznanju da je supruga jednog od igrača prve ekipe Dinama tokom vikenda boravila u Milanu u Italiji, ljekarska služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu 'Fran Mihaljević'. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućni karantin čije trajanje zavisi od nadzora i procjene epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgađanja putovanja u pokrajine zahvaćene virusom", objavio je Dinamo, a prenio zagrebački portal.

Podsjetimo, mečevi u Seriji A su proteklog vikenda odgođeni zbog širenja zaraze, a prvenstvo će vjerovatno biti nastavljeno bez gledalaca.

U Hrvatskoj se danas pojavio prvi slučaj koronavirusa i još nema najava o mogućem odgađanju utakmica koje su na rasporedu za vikend. Dinamo u subotu igra protiv Rijeke, a zatim u srijedu gostuje u Splitu kod najvećeg rivala Hajduka.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана