Madridski "AS" promijenio priču

Real ne planira prodaju Jovića

  • 13.04.2020. 15:31

Iako su u prethodhodnom periodu priče od odlasku Luke Jovića bile sve glasnije, dobro obaviješteni madridski list "AS", prenosi da srpski fudbaler nije na prodaju i da na "Santijago Bernabeuu" vjeruju u njegov kvalitet.

Činjenica je da bivši fudbaler Ajntrahta ove sezone nije pružao partije koje su od njega očekivali, a čelnike kluba dodatno je razbjesnilo njegovo ponašanje po dolasku u Beograd kada nije poštovao samoizolaciju. Međutim, bez obzira na sve Zinedin Zidan vjeruje da će Lukin kvalitet isplivati na površinu. 

“Luka je u idealnim godinama da se razvije i kao igrač i kao fudbaler. Potpisao je ugovor do 2025. godine i mi potpuno vjerujemo u njega. Ništa nije uradio bez znanja kluba i lokalne policije, kojoj je najavljen njegov dolazak. Cijela priča je prenaduvana. Što se tiče fudbala, prva godina u Realu nikom nije laka, zbog adaptacije na novu zemlju, kulturu, jezik, ali mi znamo njegov potencijal i niko ga ne dovodi u pitanje”, rekao je za "AS" njihov neimenovani izvor iz kluba.

Jović je ove sezone postigao samo dva gola, ali ne može da se pohvali zavidnom minutažom. Počeo je samo jednu utakmicu i to protiv Granade krajem septembra. 

“Možete da napravite cijeli spisak igrača koji su stagnirali sa 21-22 godine, a da su sa 25 bili među deset najboljih na svijetu. Vrijeme radi za Luku. Ne možemo da zaboravimo da je postigao 27 golova na 48 utakmica za Ajntraht prošle sezone. To mu niko nije poklonio”, rekao je sagovornik "AS"-a.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.