Tokom meča Rems-PSŽ

Rajković patosirao Mbapea, a zatim se krenuo obračunati i sa Nejmarom

  • 23.01.2020. 12:29

Predrag Rajković, srpski golman, član Remsa, na utakmici polufinala Liga kupa protiv PSŽ-a, ušao je u sukob sa jednim od najboljih fudbalera svijeta Kilijanom Mbapeom, poslije čega je kažnjen žutim kartonom.

Utakmica je završena rezultatom 0:3, a kada je već bila reijšena, u 85. minutu, Francuz je spriječio Rajkovića da izvede prekid u šesnaestercu, tako što je gurnuo loptu koju je Srbin namjestio. Čuvar mreže je iznerviran odgurnuo Mbapea koji je završio na zemlji.

I prije nego što se supertalentovani Francuz podigao, njegov saigrač i dobar prijatelj, Nejmar, dotrčao je do Rajkovića i sudije u želji da sprovede pravdu. Dvadesetčetvorogodišnji golman je tada uspio da ostane smiren i situaciju je propratio uz ironičan osmjeh.

Predrag Rajković ove sezone brani odlično, jedan je od najboljih golmana Evrope sa 10 utakmica bez primljenog gola, a možda malo ponesen rezultatom, u završnici duela protiv velikog Pari Sen Žermena zamjerio se najskupljem dvojcu u istoriji fudbala.

Nejmar je u glavni grad Francuske stigao iz Barselone u transferu vrijednom 222.000.000 evra, dok je Kilijan Mbape bio član Monaka, prije nego što su bogati vlasnici PSŽ-a izdvojili 180.000.000 za njegov dolazak.

To, praktično znači da je Predrag Rajković sam krenuo na 400.000.000, a mnogi bi rekli da je to stvar na koju bi se samo Srbin usudio.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?