Radnik, Vojvodina i Partizan u polufinalu Kupa Srbije

  • 11.03.2021. 19:12

Poznata su tri učesnika polufinala Kupa Srbije u fudbalu - to su Radnik iz Surdulice, novosadska Vojvodina i Partizan.

Prvi je do polufinala prošao Radnik, koji je u Senti savladao TSC, tek nakon izvođenja jedanaesteraca.Domaćin je poveo u 18. minutu sa bijele tačke, kada je strijelac bio Lukić, na 1:1 je poravnao Makarić u 37. minutu i golova više nije bilo u regularnih 90 minuta, pa se pristupilo jedanaestercima, gdje su više nerava imali Surduličani, koji su slavili sa 4:3 i tako se po prvi put u istoriji plasirali u polufinale Kupa.

U Subotici je i danas potvrđeno da Spartak teško izlazi na kraj sa vojvođanskim rivalom Vojvodinom. Nisu je pobijedili kod kuće već šest godina, a taj negativan niz je produžen poslije današnjeg meča.

Golova nije bilo u prvih 45 minuta, da bi Vojvodina povela pogotkom Čovića u 58. minutu. Samo tri minuta kasnije, japanski internacionalac u redovima Spartaka Noboru Šimura izjednačava, ali trijumf "crveno-bijelima" iz Novog Sada donosi Bojić u 69. minutu.

Partizan nije imao problema sa Voždovcem, savladavši ga sa 4:0.

Crnogorci su "pogurali" Partizan u prvom poluvremenu ka 16. uzastopnoj pobjedi "crno-bijelih". Prvo Aleksandar Šćekić u 24. minutu, a onda i štoper Igor Vujačić osam minuta kasnije za pristojnih dva gola razlike na pauzi.

Nije se Partizan zadovoljio sa tih 2:0, "nagazio" je i u nastavku goste, pa je preko Asana u 52. i Bibarsa Natha u 58. minutu došao do ubjedljivih 4:0, što je bio na kraju i konačan rezultat ovog susreta, iako je bilo prilika na obe strane da se vidi još koji gol i laganog prolaska u polufinale Kupa Srbije.

Četvrtfinale Kupa Srbije:

TSC - Radnik 1:1, nakon jedanaesteraca 3:4
Spartak - Vojvodina 1:2
Partizan - Voždovac 4:0
Crvena zvezda - IMT (odgođeno)

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник